Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

JAKO Keepertenue Power - Rood

Product afbeelding

JAKO Keepertenue Power - Rood

Het JAKO keepershirt Power staat garant voor een droog en comfortabel gevoel. Bovendien worden zweetdruppels rechtstreeks afgevoerd dankzij het ademend vermogen van het shirt. Elke keeper kan in elke wedstrijdsituatie vertrouwen op de elleboogpolstering. Het duurzame shirt bestaat uit 100% gerecycled materiaal. Ontdek zelf het keepershirt Power en al zijn voordelen.

Dankzij de elastische boord met tunnelkoord past de JAKO short Power zich steeds aan jouw lichaamsbouw aan en blijft hij altijd op de juiste plaats. De Keep Dry-functie zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het sporten, want hierdoor is de stof sneldrogend en is je lichaam tegen afkoeling beschermd. De contrasterende inzet in honingraatstructuur op de zijkant van de short brengt extra dynamiek, terwijl het Polyester-Interlock-materiaal erg slijtvast is. 100% van de gebruikte materialen bestaan uit gerecycled polyester.

Vanwege het elastaangehalte ​​zijn de kousen ROMA bijzonder rekbaar en passen ze zich perfect aan uw benen aan. De kousen nemen bijna geen vocht op, zijn sneldrogend en zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook comfortabel om dragen. De kousen ROMA zijn beschikbaar in vele kleurvariaties en onder andere complementair met de shirts PRO, PORTO en STRIKER. Voor kinderen, dames en heren zijn de kousen ROMA verkrijgbaar in de maten 35 - 38, 39 - 42 en 43 - 46.


iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash VVV Giftcard

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.