Winkelwagen
Nederlands
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ik heb de app gedownload. Wat nu?

Leuk dat je de VIP-app hebt gedownload! De volgende stap is om je gegevens in te vullen. Als je al klant bent bij INTERSPORT Theo Tol dan kun je inloggen met het mailadres wat bekent is bij ons. Het wachtwoord is het klantnummer wat je hebt ontvangen in de mail van jouw INTERSPORT-winkel, of druk bij het inloggen op "wachtwoord vergeten". Ben je nog geen klant of is jouw emailadres niet bekend bij de INTERSPORT-ondernemer dan kun je een nieuwe account aanmaken.
Als je alle gegevens invult dan ontvang je meteen € 5,- VIP-spaartegoed van ons.
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash VVV Giftcard

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.