Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Snorkelmaskers

6 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Snorkelmasker kopen? Dan bent u bij Intersport Theo Tol op de juiste plek! Hier vindt u de beste kwaliteit maskers om te snorkelen. Deze zijn van diverse merken zoals Atlantis en Sea Turtle. Bekijk snel ons prachtige aanbod!

Wat is een snorkelmasker?

Bij een snorkelmasker is het neusgedeelte en het mondgedeelte afgesloten. Hierbij heb je aparte ruimtes voor het in- en uitademen. Wanneer je uitademt, adem je via de zijkanalen door een pijpje naar buiten. Zo adem je dus iedere keer schone lucht in.

Welke maat moet ik kiezen?

Intersport Theo Tol heeft verschillende snorkelmaskers voor dames en heren. Voor vrouwen is meestal maat S/M groot genoeg. Voor de heren is maat L/XL meestal goed. Wanneer u iets jonger bent, dan is S/M de beste keuze. Het is belangrijk om even het masker tegen uw gezicht te drukken en om te kijken of er geen ruimte overblijft tussen de kin en de onderkant van het masker.

De voordelen van een snorkelmasker

Snorkelen is natuurlijk super leuk. Je kunt dit op vakantie doen in de zee of ergens anders. Deze snorkelmasker heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Iedereen kan het
  • Perfect zicht
  • Voor jong en oud
  • Nooit meer water in uw mond

Snorkelmasker kopen?

Heeft u het ideale masker gevonden om te snorkelen? Bestel deze dan snel en voordelig in onze webshop. U hoeft alleen de juiste maat en het juiste aantal door te geven. Vervolgens versturen wij uw bestelling direct. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard