Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Handballen

12 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Handballen kopen? Dan ben je bij Intersport Theo Tol op de juiste plek! Hier vind je het grootste assortiment handballen van de beste kwaliteit. Deze zijn van het topmerk Select. Bekijk snel ons indoor-aanbod!

De beste kwaliteit handballen van het merk Select

Select handballen staan bekend om zijn zeer hoge kwaliteit. Deze hebben een uitstekende grip waardoor u de sport er heel goed mee kunt uitoefenen. Vrijwel iedere bal van Select is goedgekeurd door de Internationale Handbalfederatie. Dit betekent dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat er officiële wedstrijden mee gespeeld mogen worden. Select heeft een zeer groot aanbod handballen voor iedere leeftijdsklasse.

Welke maat handbal heb ik nodig?

Er zijn vier verschillende maten handballen, namelijk: maat 0, 1, 2 en 3. We lichten kort iedere maat toe:

  • Maat 0: Dit zijn de ballen met een omtrek van 46 tot 48 centimeter. Deze handbal weegt tot 260 gram en is speciaal gemaakt voor kinderen. Kinderen hebben namelijk kleinere handen en hebben een betere controle over een bal die iets kleiner is. Maat 0 wordt meestal gebruikt door kinderen van 8 tot 10 jaar oud.
  • Maat 1: Deze handballen hebben een omtrek van 50 tot 52 centimeter en wegen tussen de 290-330 gram. Maat 1 wordt ook nog gebruikt door kinderen in de leeftijdsklasse van 10 tot 14 jaar oud.
  • Maat 2: Deze maat heeft een omtrek van 54 tot 56 centimeter en heeft een gewicht tussen de 325 en 375 gram. Deze maat wordt gebruikt in de damescompetitie vanaf 14 jaar en jongens van 12 tot 16 jaar oud.
  • Maat 3: Handballen in deze maat hebben een omtrek van 58 tot 60 centimeter. Deze heeft een gewicht van 425 tot 475 gram en deze worden als officiële speelballen gebruikt in de herencompetitie vanaf 16 jaar.

Handballen kopen?

Heeft u de ideale handbal gevonden? Bestel deze dan snel en voordelig in onze webshop. Het is ook mogelijk om grotere aantallen aan te schaffen voor uw team. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard