Klantenservice
Klantenservice


Winkels


Spaar mee met het nieuwe INTERSPORT VIP-programma!

Intersport Theo Tol is gestart met een nieuw VIP programma.

Dit houdt in dat je voortaan bij bijna al jouw aankopen kunt sparen voor korting op jouw volgende aankoop bij INTERSPORT Theo Tol.

Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Hoe kan ik inloggen?
Als je al een klantenkaart van Intersport Theo Tol en is je email adres bij ons bekend? Dan kun je inloggen met jouw e-mailadres. Als wachtwoord kun je jouw klantnummer gebruiken, deze staat op onze kassabon. Je kunt ook op wachtwoord vergeten drukken, en dan sturen wij je automatisch een nieuw wachtwoord. Wij adviseren je om het wachtwoord vervolgens direct te aan te passen naar een veilig wachtwoord. Als je jouw profiel vervolgens volledig compleet maakt ontvang je direct €5,- shoptegoed!

Ben je niet bekend in ons systeem of wil je graag een nieuw profiel aanmaken? Dat kan natuurlijk ook! Ook als je bij een nieuw account het profiel volledig maakt ontvang je direct €5,- shoptegoed!

Kan ik al sparen via de app?
Het is vanaf nu mogelijk om bij Intersport Theo Tol te sparen via de app. Begin er nu meteen mee en spaar 4% op al je aankopen als VIP-saldo! Het is goed om te weten dat het VIP-saldo na 14 dagen wordt bijgeschreven op het account. 

Wat gebeurt er met mijn oude spaarpunten?
Heb je afgelopen half jaar bij ons aankopen gedaan? Maak je dan geen zorgen, alle gespaarde punten t/m 8 november zijn uitgekeerd. Vanaf nu staat iedereen op 0 punten en begint het sparen dus opnieuw!

Vragen?
Heb je nog vragen over de INTERSPORT VIP-app? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over de VIP-app.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:
Je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen
Je ontvangt € 5,- starttegoed na het volledig invullen van jouw gegevens
Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen
Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collectiesDivide