Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Zwembandjes

2 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Zwembandjes kopen? Dan ben je bij Intersport Theo Tol op de juiste plaats. Hier vindt je de beste kwaliteit zwembandjes voor kinderen. Deze zijn van het merk Speedo. Bekijk snel ons unieke aanbod!

Veilig zwemmen met zwembandjes

Het wordt aangeraden om kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, zwembandjes te laten dragen tijdens het zwemmen. Deze bandjes blaas je op en schuif je vervolgens om de bovenarm van het kind. Het is belangrijk dat deze stevig zitten en niet kunnen afglijden. Zo dienen deze als een soort dobber. Het zorgt ervoor dat uw kind minder snel kopje-onder gaat in het water. Natuurlijk is het belangrijk om alsnog uw kind in de gaten te houden. Zodra uw kind in staat is om goed en zelfstandig te zwemmen, dan hoeven de zwembandjes niet meer gebruikt te worden.

Speedo zwambandjes

Speedo staat bekend om zijn hoge kwaliteit zwemspullen. Zo verkopen ze zwemkleding, zwembrillen en dus ook zwembandjes. Speedo is al vele jaren de leverancier op het gebied van zwemspullen. Daarom raden wij Speedo zwembandjes zeker aan! Deze zijn oranje van kleur en vallen heel goed op in het water. Zo kunt u uw kind altijd in de gaten houden en kan hij of zij veilig zwemmen. Bovendien zijn de bandjes beschikbaar in diverse maten en kunnen ze dus door diverse leeftijdscategorieën gedragen worden.

Zwembandjes kopen?

Heeft u de juiste zwembandjes gevonden voor uw kind of baby? Bestel deze dan snel en voordelig in onze webshop. U hoeft alleen het juiste aantal en de juiste maat door te geven. Vervolgens maken wij uw bestelling gereed voor verzending. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard