Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hardloopverlichting

17 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Hardloopverlichting is essentieel wanneer de dagen weer worden en je in het donker gaat hardlopen. Met de juiste reflecterende verlichting ga je veilig de weg op. Op deze manier maak je jezelf zichtbaar en kenbaar voor voetgangers, fietsers en passerend wegverkeer. Hierdoor voorkomt je ongelukken en vervelende situaties. Intersport Theo Tol biedt een uniek en uitgebreid assortiment hardloopverlichting aan voor de outdoor-sportievelingen. Bekijk ons runner assortiment en kies jouw sport benodigdheden uit.

Voordelen hardloopverlichting

Met deze verlichting zorg je ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien door weggebruikers. Bovendien is het ook fijn dat de verlichting het pad en de straat ook verlicht. Zo kun je profiteren van de verlichting wanneer je bij schemering of in het donker in een park of op het strand sport. Wij bieden hardloopverlichting aan in verschillende vormen, soorten en maten. Enkele items zorgen ervoor dat je gemakkelijk ziet waar je loopt en is daarom speciaal geschikt in het bos en tijdens een trailloop. 

Assortiment hardloopverlichting

Wij bieden meerdere soorten verlichting aan voor diverse soorten outdoor work-outs en sporten. Hierdoor maak je jezelf zichtbaar voor al het verkeer. Let er op dat je bij de aanschaf van sportverlichting die je voor running gaat gebruiken, je zowel voor- als achterkant zichtbaar bent. Het is belangrijk dat je zichtbaar bent voor het verkeer om je heen vanuit alle hoeken. Het kan daarom ook zo zijn dat het verstandig is om meerdere verlichtings-items nodig hebt.

Hardloop hesjes met reflectie

Wij bieden ook hesjes aan die voorzien zijn van reflectie. Deze items helpen je om zichtbaar de straat op te gaan. Met een hardloophesje inclusief reflectie zorg je ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent voor medeweggebruikers die gebruik maken van verlichting, zoals een auto, fiets of scooter. Hun licht zal de reflectie laten weerkaatsen. Ook de felle kleur van het hesje helpt je bij het creëren van een veilige verkeerssituatie.

Hardloopverlichting kopen

Hardloopverlichting kopen? Dat is een slimme zet. Bezoek ons accessoires assortiment en shop online zodat je snel van deze accessoires kunt profiteren. Zo kun je veilig jouw outdoor workout uitvoeren. Veel plezier bij het sporten!
iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard