Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Padel ballen

9 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Padel ballen nodig? Dan bent u bij Intersport Theo Tol op de juiste plek! Hier vindt u ballen voor padel van de beste kwaliteit. Deze zijn van het merk Dunlop. Bekijk snel ons prachtige aanbod padel benodigdheden!

Wat is het verschil tussen een tennisbal en een padel bal?

Op het eerste gezicht lijken tennisballen veel op een padel bal. Toch zitten er wel verschillen tussen. Tennisballen worden uitsluitend bij tennis gebruikt. Een padel bal is iets kleiner en lichter. Bovendien is de atmosferische druk per vierkante centimeter lager dan bij tennisballen. Hierdoor beweegt een padelbal langzamer dan een tennisbal. Dit geeft de speler iets meer tijd om de bal te slaan.

Eigenschappen padel bal

Een padelbal heeft dus een lagere druk. Hierdoor stuitert de padelbal minder explosief en hierdoor sla je ook minder hard. Door deze eigenschappen heeft de bal veel invloed op de beleving van de sport. De sport is namelijk heel explosief, u heeft veel kracht nodig om te slaan en u heeft ook veel uithoudingsvermogen nodig. We kunnen dus wel zeggen dat padel heel intensief is!

Padel ballen kopen?

Heeft u het juiste setje padel ballen gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. U hoeft alleen het juiste aantal door te geven om uw bestelling af te kunnen ronden. Ieder setje bevat 3 ballen. Je kunt hier bovendien ook terecht voor een padel tas of padel racket. Wij zullen uw bestelling direct verzenden. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard