Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Is een artikel niet helemaal naar wens? 

Bij Intersport-TheoTol.nl kun je gemakkelijk retourneren!

Hoe kan ik een artikel retourneren?

-  Vul het retourformulier altijd volledig in
-  Retourneer je bestelling binnen 14 dagen na levering van de artikelen.
-  Artikelen die op verzoek zijn bedrukt met namen/nummers of sponsorlogo's kunnen we helaas niet retour nemen. (artikel 10.6 van de     algemene voorwaarden)
-  Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (indien mogelijk in de originele verpakking, netjes ingepakt).
-  Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van het artikel.
-  Gebruik voor de juiste adressering het meegestuurde PostNL retourlabel.

De kosten voor de retourzending bedragen € 6,95. Deze kosten verrekenen wij met de retourbetaling van uw bestelling. 
De retourservice via PostNL werkt alleen in Nederland en België. Retourzending vanuit andere landen zijn volledig voor rekening van de verzender.

Het bedrag van de geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de rekening of creditcard waarmee is betaald. Wanneer u gebruikte heeft gemaakt van de retourservice, zullen de kosten hiervan ingehouden worden op de retourbetaling. 

Wanneer u geen gebruikt maakt van onze retourservice, dan kunt je de bestelling ook retourneren met een andere vervoerder. De kosten hiervoor dien je zelf te betalen en worden niet vergoed door Intersport Theo Tol.
Het retouradres is:

Intersport Theo Tol b.v.
De Stient 7
1132 BE Volendam
Nederland

Ik heb een verkeerde / beschadigde zending ontvangen, wat moet ik doen?

Helaas kan het voorkomen dat je een verkeerde of beschadigde zending van ons ontvangt. In dit geval kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via ons e-mailadres klantenservice@theotol.nl

Kan ik het artikel ook omruilen?

Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of andere maat dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen.


Afkoelingsperiode


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Voor de retourzending kunt u gebruik maken van het bijgevoegde retourformulier.
Intersport Theo Tol b.v. vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Apple Pay Google Pay VVV Giftcard